> Start /      Topp 5     Kebab A - Å     Debatt     Linkar     Bli reporter     Om oss    
> Søk etter kebabkjøkken





Annonser


Sogn og Fjordane [Ingen] Rogaland Hordaland Vest-Agder [Ingen] OSLO Finnmark [Ingen] Troms [Ingen] Nordland [Ingen] Nord-Trøndelag [Ingen] Hedemark [Ingen] Østfold Vestfold [Ingen] Aust-Agder [Ingen] Telemark [Ingen] Buskerud [Ingen] Oppland Møre og Romsdal [Ingen] Sør-Trøndelag Akershus

Bislett Kebab House
> FAGJURYEN
Bislett Kebab House scorer skyhøyt på service og smigrer seg inn på brustørste med sine 0,8 liter. Med et bunnsolid konsept og som storaktør på Oslos kebabkart, fortjener de 5 stjerner (23.09.05). Gratulerer!

Adresse:
Hegdehaugsveien 2 [KART]
0167 Oslo
Karakter:

Utkøyring:Nei
Tlf.: 22468044
Opningstider:
Ordinære, manglar detaljar

Lokale:
Slagordet ”Når smaken er viktigst” lyser i rødt på gul bakgrunn, og du kan ikke la være å legge merke til dette stedet. Bislett Kebab House ligger strategisk plassert ved siden av Høgskolen i Oslo.
Lokalet er stort sett stort nok, utenom i rushtidene i helgene, da du kan risikere å stå litt ute på trappen (men ikke lenge, dette kommer jeg til senere). Det er fritt innsyn til der hvor maten tilbredes, og store og informative skilt gir god oversikt over pris. Ikke mange sitteplasser.

Stort pluss for morsomme og selvironiske plakater på veggene som har alternative ”tilbud” på kebab (”Kebab + parkeringsbot = 550,-”) og gode anekdoter om hvorfor du ikke skal spørre om vann til kebaben (må ses!).

Råvarer:
Bislett Kebab House kjører stort på farse, og har til enhver tid en stor haug med ferdig hakket kjøttfarse klart. Dette kunne vært en kilde til kritikk, men på grunn av stor pågang blir kjøttet revet så fort bort at det ikke går utover kvaliteten. Pita-brødene blir varmet opp før servering.

Tilbreding:
Bislett Kebab House er den best organiserte kebab-sjappa denne anmelderen har vært borti. Som oftest er det fire eller fem stykker på jobb, og da mener vi ikke ”på jobb” på den måten at en jobber og fire henger i hjørnet og ser på nyheter fra gamlelandet. Nei, på Bislett Kebab House har arbeiderne differensierte oppgaver etter samlebåndprinsippet. Arbeider 3 (A3) har ansvar for å hakke kjøtt, A2 tar seg av pita-brødene og spesialbestillinger (for eksempel kylling), mens A1 sørger for å smøre saus på innsiden av brødene, ta opp i de grønnsakene du vil ha, og ha på saus på toppen. Når kebaben er ferdig, gir A1 kebaben til Sjefen som står i kassa. Alt som går ut fra disken skal innom Sjefen, og det er han som sørger for all kommunikasjon med kundene. Alt i et hierarkisk system.

Visuelt inntrykk:
Helt greit, verken mer eller mindre.

Smak:
Kebaben serveres med to sorter sauser, en hvit og en rød. Blandingsforholdet varierer etter hvor sterk du vil ha den. Bestiller du sterk får du nesten kun rød.
Kebaben inneholder alle ingrediensene som er ”must”: mais (tilstrekkelig), tomat (ikke nok), agurk, salat, løk, saus og kjøttfarse. God konsistens, og god saus.

Pris
Vanlig kebab (til å bli mett av): 40 kroner.
Men Bislett Kebab House er kjent for å ha en rosin i ermet:
Vanlig kebab + 0,8 liter drikke: 50 kroner.

Service:
Oslos beste. Antall sekunder fra jeg bestilte til jeg fikk kebaben i hånda: 13 sekunder.
Karen i kassa (vante Bislett-kunder vet hvem jeg mener) er utrolig serviceinnstilt, og spøker ofte med kundene. Undertegnede har til og med opplevd å bli sagt hei til på gata av han, noe som vitner om godt forhold til kundene.

Bislett Kebab House har funnet et idiotsikkert konsept: Glimrende service, gode priser og vanedannende mat; Kebab til folket!

Konklusjon:
5 stjerner






">
> FOLKEJURYEN
> SNITT AVSTEMMING
4.2

TOTALSNITT
Råvarer: 4.1
Smak: 4.3
Lokale: 3.9
Service: 4.3
Pris: 4.2
Tal stemmer: 521
> 5 SISTE KOMMENTARAR
Ali Baba: God kebab. Men det er og blir farse av ubestemmelig kvalitet. Men bedre enn mye annet. Altfor stor drikke. Hvem trenger nesten en liter?
Fredrik: Mye bedre i gamle dager! Regner med dette er en gammel test?
Har tapt seg veldig nå etter at kapitalismen har fått råde også her. Smaken er ikke like god som før, og prisene har økt grundig. Men du får den fortsatt på 10 sekunder, og det er verdt en del i seg selv. Pluss for SOLID porsjon!

KEBABMANNEN: Kebaben her smaker rett og slett bæsj, for en drittkebab!! Holdt på å spy!! Anbefales ikke!!
Hans-Petter: Du er ikke kul, Prenin.
Per: dette var direkte ekkel mat. hvis oslo-folk kaller det der for kebab, har de ikke prøvd GOD kebab.

de skal dog ha for fine lokaler og hyggelig betjening.

> LEGG INN DI STEMME
Namn
Ikkje obligatorisk
Kommentar
Ikkje obligatorisk
Råvarer:
Smak:
Lokale:
Service:
Pris.:
NB! Skriv inn bildeteksten med store bokstavar:
 

Digitalkamera gjer reportasjeskriving lett - Samanlikn prisar!

Shish KebabKebabKebabKebabKebabKebabKebabKebabKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskrift KebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebab OppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskrift KebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Halalkjøtt Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab