> Start /      Topp 5     Kebab A - Å     Debatt     Linkar     Bli reporter     Om oss    
> Søk etter kebabkjøkken

Annonser


Sogn og Fjordane [Ingen] Rogaland Hordaland Vest-Agder [Ingen] OSLO Finnmark [Ingen] Troms [Ingen] Nordland [Ingen] Nord-Trøndelag [Ingen] Hedemark [Ingen] Østfold Vestfold [Ingen] Aust-Agder [Ingen] Telemark [Ingen] Buskerud [Ingen] Oppland Møre og Romsdal [Ingen] Sør-Trøndelag Akershus

Classic Kebab
> FAGJURYEN

Ein klassikar frå Sildabyen. God på smak, og med ein fortreffelig peppersaus. Prisar og råvarer må imidlertid trekke noko ned. Vurderingen får du presentert av Kasper, Jesper og Jonathan.Adresse:
Haraldsgate 85 [KART]
5528 Haugesund
Karakter:

Utkøyring:Nei
Tlf.:
Opningstider:

Ordinære opningstider, men manglar detaljar.


Kasper, Jesper og Jonathan skulle ut i Haugesund for å røve kebab. Målrettet gikk de mot Classic Kebab, til tross for at byen har flere kebabsjapper. Classic Kebab har nemlig ord på seg for å være en ekte Haugesunds-kebab, så det var spesielt de to røverne som bor utenbys som ville røve til seg en godbit.

Lokale og priser
Lokalet er for så vidt lyst og trivelig, og de tre røverne listet seg stille frem mot bestillingsdisken. ”Men dette er da ikke noen røverpriser”, utbrøt Kasper forferdet da han så prisoversikten som hang på veggen. Han er relativt småspist av seg, og klarer nesten aldri å spise opp en hel kebab. Derfor er han så fornøyd med at Classic tilbyr kebab i størrelsene stor, liten og mini. Men en minikebab til 45 kroner kunne ikke en røver hoppe i taket for.

Jesper, som var litt mer sulten, syntes derimot ikke det var så mye å si på 55 kroner for en liten kebab. ”Jeg synes det er en helt ok pris”, sa han. ”Der jeg bor selger de bare en kebab, og den koster mye mer!” Jonathan, som var mest sulten, bestilte rask en stor kebab. Han la ikke engang merke til hva han betalte for den. Grunnen til det er kanskje at Jonathan bor i Haugesund, og er vant med kebabprisene i byen. Prismessig skiller nemlig ikke Classic seg noe særlig fra de andre kebabsjappene i byen. Men Kasper, nøysom som han var, merket seg prisen. Den store kebaben kostet 65 kroner. Og når det er sagt, er det 5 kroner i natt- og helligdagstillegg på alle kebabene også.


Service og råvarer
De to damene bak disken var smilende og hyggelige, og satte i gang med å lage kebabene. ”Dressing og kål i bunnen?”, spurte de. For på Classic lager de bare kebab i pitabrød, og de bruker dressing istedenfor saus. Kasper, som hadde bodd utenbys en stund, hadde helt glemt dette. ”Ikke dressing!” ropte han. Ikke nok med at han mener sausen er noe av det viktigste med en god kebab, men på Classic bruker de en dressing som minner mistenkelig mye om Thousand Island, og den liker han ikke i det hele tatt. ”Vil du ha dressing på toppen da?”, spurte damen igjen. Kasper så nølende ut.

Det kunne bli en skummel tørr kebab hvis han ikke sa ja. ”Vi har pepperdressing også”, fortsatte damen. Og nå kom Kasper på hva det var han likte så godt med kebaben på Classic, nemlig den fantastisk gode pepperdressingen. ”Ja takk”, sa han strålende, og slikket seg forventningsfullt rundt munnen. Men før kebaben var ferdig, måtte damen ta både kjøtt og salat på. Kjøttet er en godt krydret farse som blir skjært opp i lange strimler, og holdes varmt i noen beholdere. Salaten ligger synlig for kundene. Kasper syntes utvalget i salat var litt kjedelig, men de andre røverne var ikke enige. ”Hva mer trenger du?”, spurte Jonathan, som allerede hadde fått sin kebab av den andre damen. ”Jeg bruker bare kål og mais likevel, og i tillegg kan du få både tomat, løk og fefferoni.” ”Jo da”, sa Kasper, ”det er for så vidt sant det, men jeg synes likevel de kunne hatt litt bedre utvalg”. 


Snart hadde de fått kebab alle tre, og satte seg til å spise. Røverne var enige om at kebabene så sånn passe bra ut. Kasper nøt sin kebab med pepperdressing, mens Jesper og Jonathan var fornøyde med ordinær dressing.


Konklusjon
”Dere”, sa Kasper etter en liten stund, ”jeg er ikke spesielt liten, men likevel rekker jeg ikke opp til disken når jeg sitter på barkrakken”. De to andre røverne var enige i at lokalet var litt dårlig utstyrt, men nå er jo de fleste kebabsjappene et kom-kjøp-og-gå sted også. ”Jeg synes iallfall kebaben var kjempegod”, sa Jonathan da han hadde smattet i seg hele kebaben, og strøk seg fornøyd på den mette magen. Jesper var litt mer tvilende. ”Jeg synes kjøttet var kaldt”, sa han. ”Det er kanskje litt pirkete å si det”, fortsatte han, ”men det var iallfall påfallende”.

De to andre røverne kunne ikke si at de hadde samme opplevelse. Men Kasper var skeptisk til et par andre ting med kebaben. ”Jeg synes pitabrødet var smakløst og kjedelig”, sa han. ”Dessuten varmet damene det i mikobølgeovnen, det er liksom ikke noe særlig stas med det”. ”Du kan ikke pirke på sånn”, sa Jonathan lettere irritert. Han hadde nemlig vært borte i mye verre pitabrød enn dette. ”Jeg vil gi Classic fire stjerner”, fortsatte han. ”Fire stjerner!”, Kasper holdt nesten på å sette en deilig kjøttbit i halsen. For selv om han kanskje ikke var fornøyd med alt på Classic, smakte kjøttet helt fantastisk. Men fire stjerner kunne han ikke gi, selv om han la godviljen til. Etter hans mening var det alt for mye å sette fingeren på, og han mente helt klart at kebaben ikke var noe røverkjøp. ”Jeg gir ikke mer enn tre stjerne”, sa han bestemt. Og en sterk tre stjerners ble det.


> FOLKEJURYEN
> SNITT AVSTEMMING
3.6

TOTALSNITT
Råvarer: 3.9
Smak: 3.8
Lokale: 3.3
Service: 3.7
Pris: 3.4
Tal stemmer: 60
> 5 SISTE KOMMENTARAR
A.H: Beste kebaben som e å få i Norge. Kål isteden for vanlig salat, mais/løk/tomat/paprika/annet en vil ha på koste ikkje ekstra og dressingane de har e goe og de har 5 forskjellige kebabstørrelser.
Selina: Detta e verdens beste Kebab, og det seie eg med GOD erfaring.
Tysværbu: Dette er absolutt den beste kebaben jeg noen gang har spist. Spiser den så sant jeg får tiden til å dra til byn for å kjøpe kebab. Veldig mye kebab, veldig mye smak, genial meny. Fantastisk at man kan skreddersy kebaben etter hvor sulten man er, åsså kan man få mer kebabkjøtt for et par kronestykker! FÅR MINE BESTE ANBEFALINGER!
Steinar: Sjelden nattmat. Har ikke smakt bedre noen sted. Et must på veien hjem
: Kommer aldri til å kjøpe kebab her flere ganger, veldig skuffende! smakte ikke kebab i d hele tatt
> LEGG INN DI STEMME
Namn
Ikkje obligatorisk
Kommentar
Ikkje obligatorisk
Råvarer:
Smak:
Lokale:
Service:
Pris.:
NB! Skriv inn bildeteksten med store bokstavar:
 

Digitalkamera gjer reportasjeskriving lett - Samanlikn prisar!

Shish KebabKebabKebabKebabKebabKebabKebabKebabKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskrift KebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebab OppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskrift KebabOppskriftKebabOppskriftKebabOppskriftKebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Shish Kebab Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebaboppskrift Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabsjapper Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Kebabguide Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Döner kebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Rullekebab Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabkjøtt Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabfarse Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Halalkjøtt Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Beste kebab Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Halalkjøtt Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebabsaus Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab Kebab